Levering

Op deze pagina vindt u informatie over onze leveropties en bijbehorende kosten & levertijden.

Levering via een afhaalpunt

Wij werken nauw samen met vele afhaalpunten verspreid over Nederland. Omdat wij met regelmaat producten leveren bij deze afhaalpunten is het mogelijk om uw bestelling zonder transportkosten mee te leveren. De levertijd is dan afhankelijk van de eerstvolgende levering, nadat uw vensterbanken door onze zagerij op maat zijn gemaakt. De levertijd varieert daarom van enkele dagen tot 2 weken*. Het afhaalpunt informeert u zodra uw bestelling bij hen geleverd is. U betaalt pas bij afhalen. Bekijk hier welke afhaalpunten zich in uw omgeving bevinden.

Levering aan huis

Het is ook mogelijk om een levering aan huis te ontvangen (Nederland en Vlaanderen, met uitzondering van de Waddeneilanden). U betaalt dan transportkosten á €55,00. De levering kan plaatsvinden vanaf 1 dag nadat onze zagerij uw materialen op maat heeft gemaakt. Standaard maten zijn ten alle tijde op voorraad en kunnen bij bestelling vóór 12.00 uur de volgende dag al geleverd worden. Leveringen aan huis dienen vooraf betaalt te worden.

Afhalen bij onze zagerij

Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen bij onze zagerij. U ontvangt dan een bericht zodra uw materialen op maat zijn gemaakt. Afhankelijk van de drukte in onze zagerij en de hoeveelheid maatwerk in uw bestelling is dat meestal binnen enkele dagen. Standaard maten zijn na bestelling direct af te halen. U betaalt bij afhalen.

Bijzonderheden t.a.v. transport

De maximale lengte van materiaal dat we transporteren is 180cm. Langere lengtes zijn tevens verkrijgbaar (tot 220cm uit 1 stuk), echter dienen deze te worden afgehaald bij onze zagerij. Lengtes boven de 220cm zijn natuurlijk samen te stellen uit 2 of meerdere delen.

 

*Bij grote drukte of speciale omstandigheden in onze zagerij kunnen levertijden soms iets langer zijn. U wordt hier in dat geval door onze medewerkers op gewezen.