Natuurstenen dakrand

Wanneer u uw huis een luxe uitstraling wilt geven, kiest u voor een muurafdekker als dakrand. Het gaat hierbij om een stevige plaat die bovenop de onbedekte buitenmuren aan de rand van het dak worden geplaatst.

Een muurafdekker doet dienst als bescherming van de buitenmuur. Door zijn vorm en breedte lopen water en viezigheid altijd weg van de muur. Hiermee voorkomt de muurafdekker optrekkend vocht in de muur.

Daarnaast straalt een dakrand als deze net dat beetje extra luxe uit.

Advies of een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen over de aanleg van een natuurstenen muurafdekker of bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Natuurstenen dakrand van Fine Basalt

Muurafdekkers komen in allerlei varianten voor. Ze worden gemaakt van verschillende materialen, zoals aluminium, kunststof of natuursteen.

Bovendien worden ze niet alleen op het dak gebruikt, maar bijvoorbeeld ook ter bescherming van lage muurtjes. U kunt er dus voor kiezen dezelfde stijl door uw hele huis door te trekken.

De natuurstenen muurafdekker die wij als dakrand aanbieden, is gemaakt van Fine Basalt. Dat is een keiharde granietsoort die wordt gevormd bij de stolling van lava. Hij is zelfs harder is dan Belgisch natuursteen. De robuustheid van dit materiaal maakt het ideaal voor zijn beschermende functie.

De Fine Basalt natuursteen kent weinig opvallende kleuraccenten. Hij wordt gezoet aangeboden. Dat wil zeggen dat hij een matte uitstraling heeft.

Voordelen van een natuurstenen dakrand

Muurafdekkers, en dus ook dakranden van natuursteen geven uw huis een stijlvol aangezicht. Daarnaast zijn ze bijzonder onderhoudsarm.

Onze dakrand van Fine Basalt is kraswerend en kleurvast. Ook het weer heeft ook nauwelijks invloed op de kwaliteit. Zon, regen, ijs, sneeuw of hagel; deze dakrand kan alles aan.

Al deze kenmerken maken een muurafdekker van natuursteen bijzonder duurzaam en gebruiksvriendelijk als dakrand.

Interesse?

Heeft u interesse in de afname van onze hardstenen dakranden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

U kiest voor duurzaamheid en kwaliteit wanneer u gaat voor een hardstenen dakrand van Fine Basalt.

Wie zijn wij?

Deze website en haar diensten zijn onderdeel van Kerasom B.V., een groothandel in tegels en natuursteen. Ons magazijn en de zagerij bevinden zich op onderstaand adres.

Ambachten 4
5711LC Someren
Noord-Brabant
Plan route

T: 085 210 35 42
E: info@vensterbank-natuursteen.nl

Benieuwd naar de mensen achter onze website? Wij stellen ons graag aan u voor.