Natuurstenen muurafdekker

Wat is een muurafdekker?

Muurafdekkers, ook wel afdekplaten genoemd, zijn stevige platen die bovenop de onbedekte muren worden geplaatst. Ze geven een huis of muur een luxe uitstraling, maar dat is zeker niet hun enige functie.

Doordat een muurafdekker iets breder is dan de muur, beschermt hij het metselwerk en de muur zelf tegen water en viezigheid. Het water kan hierdoor namelijk nooit direct de muur inlopen. Zo voorkomt hij optrekkend vocht in de muur.

Advies of een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen over de aanleg van een natuurstenen muurafdekker of bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Soorten muurafdekkers

Muurafdekkers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen. Ze worden bijvoorbeeld gemaakt van aluminium, zink, kunststof, beton of natuursteen. Iedere soort muurafdekker kent zijn eigen voordelen.

De muurafdekker die wij gebruiken, is gemaakt van natuursteen. Om precies te zijn is hij vervaardigd uit Fine Basalt, een keiharde granietsoort die zelfs harder is dan Belgisch natuursteen. De robuustheid van dit materiaal maakt het ideaal voor zijn functie: het beschermen van de muren.

De Fine Basalt natuursteen wordt gezoet aangeboden. Dat wil zeggen dat hij een matte uitstraling heeft.

Voordelen van een natuurstenen muurafdekker

Muurafdekkers van natuursteen zijn niet alleen zeer stijlvol; ze zijn ook nog eens onderhoudsarm.

Natuurstenen muurafdekkers zijn bovendien kraswerend en kleurvast. Het weer heeft ook geen invloed op de kwaliteit. Ze zijn uitermate goed bestand tegen alle natuurelementen.

Al deze kenmerken maken een muurafdekker van natuursteen bijzonder duurzaam en gebruiksvriendelijk.

Interesse?

Heeft u interesse in de afname van onze hardstenen muurafdekkers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

U kiest voor duurzaamheid en kwaliteit wanneer u gaat voor natuurstenen muurafdekkers van Fine Basalt.

Wie zijn wij?

Deze website en haar diensten zijn onderdeel van Kerasom B.V., een groothandel in tegels en natuursteen. Ons magazijn en de zagerij bevinden zich op onderstaand adres.

Ambachten 4
5711LC Someren
Noord-Brabant
Plan route

T: 085 210 35 42
E: info@vensterbank-natuursteen.nl

Benieuwd naar de mensen achter onze website? Wij stellen ons graag aan u voor.